Creëer meer ruimte in uw woning met een serre

Serre

Wanneer u meer ruimte in uw woning wilt creëren, dan is het plaatsen van een aanbouw een goede oplossing. Maar welk type serre gaat u plaatsen?

  • Een houten uitbouw
  • Een kunststof aanbouw
  • Een aluminium uitbouw
  • Een lichtstraat aanbouw

Elk type serre heeft zo zijn voor- en nadelen. Houten serres hebben regelmatig onderhoud nodig in de zin van het schuren, lakken of verven van de serre. Aluminium en kunststof serres moeten regelmatig schoongemaakt worden. Een lichtstraat serre zorgt voor enorm veel lichtinval door het glazen dak, natuurlijk moet het glas met enige regelmaat schoongemaakt worden. Als u het woongedeelte binnen niet wilt betrekken bij de uitbouw dan kunt u kiezen voor een veranda. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin op een mooi terras. Dit kan zowel overdekt als zonder overkapping.

Een serre creëert ruimte

Het plaatsen van een serre zorgt voor meer ruimte in uw woning. Het is mogelijk om de serre te gebruiken als verlenging van de woon- of eetkamer, of te gebruiken als werk- of hobbykamer. De serre kunt u afschermen van de andere kamers, of juist voor het ruimtelijke gevoel de hele ruimte doortrekken. Er zijn ook veel mensen die de erker gebruiken als wintertuin, zij plaatsen hier planten die in de winter buiten niet kunnen overleven. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Vraag dan een specialist naar advies.

Vergunning nodig?

Voordat u begint met het bouwen aan uw erker, is het verstandig om na te gaan of er een vergunning nodig is voor de verbouwing. Dit kunt u gewoon vragen bij uw gemeente. En om niet voor verrassingen te komen staan is het slim om na te gaan of de grond geschikt is voor het bouwen van een erker. Een expert voorziet u graag van advies met betrekking tot de voorbereidingen van de verbouwing.

Hoogstaande kwaliteit

Via de service van Klusbedrijf Nu vergelijkt u klusbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van serres. De specialisten in de selectie van Klusbedrijf Nu hebben een goede prijs – kwaliteit en voeren de werkzaamheden vakkundig en nauwkeurig uit.